Капитанът на ЦСКА: Има доста индивидуални действия при съотборниците ми


В. Мухарски

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев говори след победата на "армейците" над Миньор Перник с 3:1. Според него в тима от Борисовата градина има доста играчи, които търсят индивидуални действия.

"Подхождаме доста аристократично в някои ситуации. Загубихме две точки във Враца, именно заради наши грешки. И днес имахме пропуски, но Янис Зику беше перфектен и благодарение на това победихме. Забелязва се малко индивидуализъм. Всеки иска да стане герой, да вкара гол и да спечели мача за отбора. Бих дал съвет на съотборниците си като стане резултата 2:0, тогава да првавят опити за индивидуална игра", коментира Янчев.

"Доста малко фенове имаше днес, може би заради слабата игра във Враца преди седмица. Благодаря на тези, които бяха днес на стадиона. Искам да използвам повода да честитя рожденния ден на нашия собственик Димитър Борисов. Следващият кръг гостуваме на шампиона на България Литекс, но този мач трябва все някога да се изиграе. Така ни се е паднало -  в последните срещи да играем срещу лидерите", завърши Янчев.

118