Гонзо: Не сме доволни от съдията, но той не повлия на мача


В. Мухарски

Главният мениджър на Левски Георги Иванов заяви след загубата с ЦСКА (загубено с 0:1), че е подал оставката си още след загубата от Черноморец.

"Не е проблем да си тръгна още сега. Подавам оставка, за да сте спокойни. Всъщност оставката ми е подадена доста отдавна, но не е приета. Решението го взема Тодор Батков. След мача с Черноморец с него разгововаряхме. До два дни ще стане ясно какво ще се случи. Ние работим правилно, но на този отбор му трябва време", заяви Гонзо.

Левски обаче никой не може чака. Иначе в мача владеехме инициативата през по-голямата част, но за съжаление загубихме. Съдията направи някои грешки, но не повлия на мача. Не искам да се оправдавам с него, въпреки че като цяло не сме доволни от работата му", смята Гонзо.

"Новите ни футболисти ще намерят своето място. Не мога да бъда недоволен от играчите. При толкова загуби до момента, за титла не можем да мислим. Вината е моя, но не мога да се срамувам от работата си. Целта ни е да спечелим четирите мача до края на полусезона, после ще мислим какво да правим през зимната пауза", завърши Георги Иванов.

Снимка: БГНЕС

130