Гаджев: Ще оставим съцата си на терена срещу ЦСКА


В. Мухарски

Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви отговорно, че играчите на отбора ще си оставят сърцата на терена срещу ЦСКА другата седмица.

"Надявам се да си оправим грешките. Не би трябвало да ни стимулира това, че ЦСКА губят точки. Трябва да побеждаваме. Имаме възможност да излезем победители в дербито и да обърнем нещата. В мача с Калиакра не съм доволен като отборна игра. Радвам се, че вкарах гол, възползвах се от грешката в защитата на Калиакра. Не съм очаквал да съм голмайстор на отбора по това време на сезона, но ме радва този факт. Още повече, че побеждаваме", заяви Гаджев след края на двубоя с Калиакра.

"Пишат се много неща, които не са иситна. Ако слушаме какво се говори ще трябва да си тръгнем половината играчи. На мен тези писания не ми влияят. Пълни глупости са твърденията, че сме изолирали Дарко Тасевски. Няма скандали в отбора. Нормално е да прехвърчат искри между играчите, когато нещата не вървят. Нормално е да има и по-остри реплики. По-добре да си казваме всичко в очите. С ръка на сърцето ви казвам, че няма проблеми. Ще си оставим сърцата на терена срещу ЦСКА. Ще се постараем да сме по-добрият отбор и да спечелим", завърши Гаджев.

133