Радуканов пред FUTBOL-TV: Няма да коментирам Благо Георгиев


В. Мухарски

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов не пожела да отговори на въпрос на FUTBOL-TV относно напускането на Благой Георгиев от националния отбор на България. "Нямам коментар по темата", бе краткото и ясно мнение на наставника на "червените".

Радуканов даде импровизиран брифинг в парк хотел „Витоша”, където говори предимно за предстоящата среща от "А" група срещу Славия.

"Щом Венци го е казал, значи разбира от футбол”, шеговито коментира наставникът думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че именно Радуканов трябва да е новият селекционер на България.

"Славия е един доста добър отбор, имат изключително добър специалист, който в никакъв случай не трябва да бъде подценяван. Отборът им притежава най-вече опитни футболисти, които са способни да ни изненадат", добави още Радуканов.

За предстоящия мач с "белите" той няма да може да разчита на контузените Иван Бандаловски, Денис Халилович и нападателя Янис Зику. Румънецът до последно ще бъде под въпрос, тъй като тренира вече трети ден, но не е на 100 процента готов. Коста Стоянов, за който се говореше, че е депресиран, попадна в групата за мача.

Снимка: Илияна Енчева

146