Херо: Никой не е бил Левски толкова, колкото аз


В. Мухарски

Старши-треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо направи интересно изказване в навечерието на двубоя от 9-ия кръг на "А" група срещу Левски. "Когато водя даден отбор и наближи мач с Левски, винаги се пее една и съща песен. Веднага се запомня, че съм бил заклет левскар и срещу "сините" не надъхвам отбора, както срещу ЦСКА. Аз отдавна съм надживял всякакви клубни пристрастия. А има и факти. Който е бил Левски колкото мен, да ми се обади", коментира наставникът на "акулите".

Херо припомни как с отбора на Нефтохимик е побеждавал "сините" в София с 2:1 и 3:2, а в Бургас има запомняща се серия с резултати от рода на 5:1, 4:1 и 3:0.

"Що се отнася до Черноморец, за последно победих "сините" с 2:1, когато треньор им беше Мъри Стоилов, а друг мач, за който се смяташе, че Левски ще бие лесно и водеше с 2:0, завърши 2:2", спомни си Димитров пред "Меридиан Мач".

"Разбира се, че и сега няма да изневеря на себе си и ще се надигравам с Левски за победа. Изобщо не смятам, че този мач трябва да го приемам спокойно, след като "сините" загубиха ключови срещи във Варна и Разград", каза още Херо.

120