Томаш: Ще направим празник за град Добрич


F.

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш разкри, че няма да прави големи промени в състава за мача срещу Добруджа за Купата на България. Срещата е утре в Добрич от 13.30 часа.

"Няма да правим големи промени. Във всеки мач трябва да доказваме себе си. Купата е друг турнир. Ще подходим сериозно, не трябва да има подценяване. Добруджа опитва да играе футбол, постигна добри резултати във Втора лига. Ще направим празник за град Добрич, ще присъстват доста наши фенове. Наскоро обновина тревното си покритие и ще играем на добър терен", каза Томаш на брифинг преди отпътуването на ЦСКА за Добрич.

"Мачът е в делничен ден, но това са обстоятелствата и трябва да се съобразим с тях. За себе си съм наясно кой ще бъде капитан утре. Мачът с Левски е в миналото, неприятен резултат за нас, но гледаме в бъдещето", каза още Томаш.

ЦСКА няма да може да разчита на контузените Густаво Бусато, Браян Кордоба, Мика Пинто и Джейсън Локило. Аарон Исека е под въпрос заради травма в коляното.

"Утре ще видите в групата кои футболисти ще бъдат на разположение. Трябва да покажем, че сме гъвкави и може да излизаме от всяка ситуация. Футболистите подобряват физическите си данни, но сега най-важно е да ги възстановяване след всеки мач", каза още Александър Томаш.

34