При издънка в следващия мач, ръководствто на ЦСКА ще търси заместник на Томаш


F.

"Мога да си тръгна точно днес! Под дъното сме. Срам ме е да гледам класирането. Привържениците не го заслужават. Не е лесно, но ако е лесно, нямаше да съм аз. Времето ще покаже кой става за ЦСКА и кой - не", обяви треньорът на "червените" Александър Томаш след загубата с 0:1 от Левски.

След поражението в събота напрежението около специалиста става огромно, защото той води отбора вече близо 2 месеца, но не е подобрил кой знае колко играта на "червените", при все, че му бяха докарани 6 скъпи нови играчи, дошли след неговото одобрение.

Томаш загуби от Ботев Пловдив, от Септември София и от Левски, което накара много известни "армейски" привърженици да критикуват усилено бившия наставник на Спартак Варна, а някои дори да му поискат оставката. Отборът игра неубедително срещу Берое и Черно море и победи с лекота единствено намиращия се в криза Локо София.

Ръководството на ЦСКА не се съмнява, че Александър Томаш и отборът ще покажат реакция още срещу Ботев Bpаца в четвъртък от 17:30 часа, като трите точки и добрата игра в този мач са повече от задължителни.

Следващият двубой обаче е много по-важен - гостуване на Добруджа за Купата на България, което се и явява и единственият шанс за трофей на "армейците" този сезон.

Ако на 29 октомври (вторник) "червените" се издънят, то ръководството ще започне да търси нов треньор, пише "Мач Телеграф".

32