ЦСКА 1948 вече е член на ЕСА


F.

ФК ЦСКА 1948 вече е пълноправен член на Европейската клубна асоциация, похвалиха се от клуба.

Ето какво написаха от Бистрица:

"Преди няколко дни в Атина се проведе най-голямото досега Общо събрание на Европейската клубна асоциация (ECA), което събра над 400 делегати от клубове, футболни легенди и технологични иноватори. На това престижно събитие бяха обсъдени ключови въпроси и насоки за бъдещето на европейския футбол.

С гордост съобщаваме, че ЦСКА официално придоби статут на асоцииран член на ECA, което представлява значима стъпка напред за нашия клуб. Този нов статут е потвърждение на устойчивото ни присъствие в европейския футбол и укрепва позицията ни сред най-елитните клубове на континента. Членството отваря нови врати за сътрудничество и обмен на опит с водещи европейски клубове, като същевременно ни предоставя платформа за активно участие в развитието на футболната индустрия.

Изпълнителният директор на ЦСКА Стефан Сотиров лично присъства на събранието. Сред основните моменти от срещата бяха удължаването на Меморандума за разбирателство между UEFA и ECA, вдъхновяващите речи на Гарет Саутгейт и новаторските идеи на главния оперативен директор на Meta Дан Рийд".

32