Феновете на ЦСКА и Левски обещаха да не се замерят с ракети


F.

Хора от ръководствата на ЦСКА и Левски проведоха среща, на която присъстваха още представители на феновете от двата отбора, а също така и полицаи от СДВР. На нея запалянковците на "сини" и "червени" се договориха да не се използват сигнални ракети по време на предстоящото дерби, което ще се изиграе на 19 октомври (събота).

"По инициатива на "ПФК Левски“ днес, 4 октомври, бе организирана среща, свързана с предстоящия на 19 октомври, събота, двубой с ЦСКА - София. На нея присъстваха ръководствата на двата клуба, представители на СДВР и на организираните привърженици на Левски и ЦСКА - София.

Желанието на всички страни бе мачът на Национален стадион "Васил Левски“ да се превърне във футболен празник и да не се застрашава здравето и живота на присъстващите на трибуните. Във връзка с това, представителите на организираните привърженици на Левски и ЦСКА - София поеха ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора", пише сайтът на Левски.

46