ЦСКА 1948 с лесна победа във Враца (видео)


F.

ФК ЦСКА 1948 направи един от най-силните си мачове от началото на сезона и се поздравиха с победа - 3:0 при визитата си на Ботев във Враца. Домакините от своя страна играха доста слабо и почти не затрудниха стража на гостите от Бистрица.

В осмата минута ЦСКА 1948 излезе напред в резултата. Радослав Кирилов проби отляво, топката му бе отнета, но след рикошет Меси Биатумусока върна назад с глава, а Бирсент Карагарен изпревари Федерико Бариос и прати топката в мрежата - 0:1.

В добавеното време на първата част 1948 реализира и второ попадение. Емил Ценов пусна изключително извеждащо подаване за Радослав Кирилов, който остана сам срещу Бариос и без капка егоизъм продължи за Евгений Сердюк, а той на празна врата покачи на 0:2.

В 65-ата минута Радослав Кирилов принуди Бариос да спасява, след като стреля коварно под горната греда. Само три по-късно Бирсент Карагарен подаде към Евгений Сердюк, който се справи със Стефан Цонков в наказателното поле и с мощен шут не остави шансове на вратаря на домакините - 0:3.

В края падна 4-то попадение във вратата на Ботев, но то бе отменено, след намесата на ВАР, заради нарушение. В крайна сметка гостите от Бистрица постигнаха целта си.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



23