Томаш отказал на ЦСКА - София


Н. Гавазов

Александър Томаш, който бе един от вариантите за наследник на Томислав Стипич е отклонил елегантно предложението да поеме ЦСКА-София в този момент, пише "Мач Телеграф“. Юношата на ЦСКА към момента върши страхотна работа на "Коритото“, където в много кратки срокове превърна Спартак Варна в силен отбор, а самият клуб е отлично финансово обезпечен. Собственикът на "соколите“ – Павлин Николов – също категорично отрече, че Александър Томаш ще прави трансфер при ЦСКА-София.

"Спекулация е всичко това за Томаш, който току-що започна проекта "Спартак“. Той е точен и порядъчен човек и за мен е вън от съмнение, че ще продължи в нашия клуб. Нашите отношения с Александър са преди всичко приятелски и аз съм спокоен и му вярвам. Каквото е поискал, всичко сме му осигурили и сме му предоставили всички необходими условия за пълноценна изява. Томаш има пълната свобода действие, има и цялата спортно-техническа власт и при нас се чувства прекрасно. Затова не вярвам да предприеме ход, който да урони престижа му“, заяви Николов.

Христо Янев, който към момента е без отбор, също е вариант за нов треньор. Той обаче е на трето място в списъка, след Петев и Томаш.

Междувременно легендата Стойчо Младенов също може да се завърне в ЦСКА-София. Той обаче няма да бъде треньор, а се говори, че се готвят да му дадат огромен дял от спортно-техническата власт при "червените“.

66