Слухове за ново атрактивно име, свързано с треньорския пост на ЦСКА


F.

ЦСКА преговаря с Ивайло Петев, пише "Мач Телеграф". "Червените" искат той да наследи Томислав Стипич, който вече няма да води отбора.

Към днешна дата бившият треньор на Лудогорец, селекциите на България и Босна и Херцеговина, кипърските АЕЛ Лимасол и Омония Никозия, полския Ягелония, хърватския Динамо Загреб и румънския Университатя Крайова е без отбор. Той е дал принципното си съгласие да поеме "червените". Двете страни обаче все още обсъждат детайли по евентуалния бъдещ договор.

Припомняме, че Ивайло Петев беше за по-малко от част треньор и на Левски през 2013 година преди група "сини" фенове да нахлуят на пресконференцията на "Герена", на която той беше представен, и да го съблекат, а назначението му да се провали. Тогава от Сектор Б приеха на нож идеята Петев да е треньор на Левски, след като той беше обявил малко по-рано, че е фен на ЦСКА.

"Мач Телеграф" съобщава, че другият вариант за наследник на Томислав Стипич - Александър Томаш, е отклонил елегантно предложението да поеме ЦСКА в този момент. Юношата на "червените" към момента върши страхотна работа на "Коритото", където в много кратки срокове превърна Спартак Варна в силен отбор, а самият клуб е отлично финансово обезпечен.

Собственикът на "соколите" - Павлин Николов, също категорично отрече, че Александър Томаш ще прави трансфер при ЦСКА.

41