Стипич: Дойдох, за да стана шампион, но не съм уточнявал кога ще стане


F.

"Извинявам се за гласа си, падна ми, защото крещях по играчите си през целия мач, опитвах се да ги вдигна. Когато журналистите ми казвате "господин Стипич“, уважавам това и ви благодаря“, започна треньорът на ЦСКА Томислав Стипич на пресконференцията след мача със Славия (0:1).

"През първата част нямахме стабилност и в двете фази, през второто полувреме това се промени и имахме тази компактност. Не е имало подценяване, ще запазя причината за загубата между четирите стени в съблекалнята, имахме три-четири шанса да вкараме, затруднихме Славия, но не успяхме да вкараме“, продължи той.

"Ще променя ситуацията, ние всички ще променим ситуацията, обещавам това на нашите фенове, следващият мач ще е по-добър. Ще върнем ЦСКА на пътя на успеха“, добави Томислав Стипич.

"Беше тактическо решение да сменя Иван Турицов след почивката, защото променихме някои неща в тактиката. Забравих да ви информирам вчера на пресконференцията, Георги Чорбаджийски играе от година с болка, роден е с дефект на менискусите, преди година беше опериран, правилното решение е да се обърне внимание на здравето. Не съм доктор, не знам колко време ще отсъства, трябва да чакаме“, разкри той.

"Сигурен съм, че ще се завърнем и следващия сезон ще играем в европейските клубни турнири, ще направим феновете ни горди. В моята култура има един израз, че когато нещо тръгне по трудния начин, се сприятелявате повече. Разбира се, че ще съм тук и догодина, дойдох, за да стана шампион, не съм уточнявал кога ще стане“, завърши Томислав Стипич.

31