ЦСКА предложили огромна заплата на нападател, той отказал


F.

Ръководството на ЦСКА е готово да хвърля много сериозни финансови средства в опит да подсили отбора, но дори това не се оказва достатъчно за червената селекция до момента.

Тя закъснява значително, а това се отрази и на старта на сезона, като тимът на Томислав Стипич записа две загуби в първите си три мача.

Колегите от "Тема Спорт" съобщават, че отговорните фактори в Борисовата градина са предложили на централен нападател от чужбина внушителна заплата в размер на 42 000 евро.

При изпълнението на определени бонуси месечното възнаграждение е доближавало 50 000 от европейската валута. По този начин въпросният футболист е щял да се превърне в най-скъпоплатения в съблекалнята.

Офертата на армейците обаче е била отхвърлена от нападателя. Както вече писахме, ЦСКА е получил няколко десетки отказа от различни състезатели и клубове от началото на лятото. Основни причини за това са лошото състояние на отбора и българското първенство, както и липсата на европейско участие.

Припомняме, че по време на "Армейското утро" във Варна изпълнителният директор Стоян Орманджиев обеща пред фенове, че през миналата седмица клубът ще подпише с двама централни нападатели. Това обаче не се случи, като бе привлечен само един - Годуин Коялипу, а търсенето на негов конкурент продължава.

33