Томаш: Играхме така, както ЦСКА игра срещу Лудогорец


F.

Наставникът на Спартак Варна – Александър Томаш, сподели мнението си след историческата победа над ЦСКА с 3:0 край морето. Той остана много доволен от играта на "соколите", но в същото време допълни, че пред него и играчите му предстои много работа.

"Много хора ми казват, че не трябва да ги казвам тези неща, но сърцето е много важно нещо . Поздравявам момчетата защото ми повярваха. Видях много силни страни в ЦСКА в мача с Лудогорец. Те показаха то*ки. Точно така победихме днес – с то*ки", каза Томаш.

"Играхме смело с трима души отпред. В момента тече една еуфория в Спартак откакто аз съм тук. Поздравявам и собственика. Аз съм наясно, че ако искаме да надграждаме , трябва да сме здраво стъпили на земята. Тези фойерверки не трябва да ги допускаме. Много сме далеч от това, което трябва да бъдем. Поздравявам играчите за себераздаването и сърцето, но сме много далеч от това, което искам аз", допълни той.

"Аз не съм дал нищо на феновете. Аз си върша работата. Искам да покажа, че треньорът е много важен. Казах го още на първата си прескофнеренция. Ако искаме да играем европейски футбол трябва да си оправим стадионите, терените и тогава можем да мечтаем. Искам да работя за футбола, а не той да работи за мен", завърши Александър Томаш в ефира на Диема. 

42