Шеф в ЦСКА 1948: Искаме да ни се падне Челси


F.

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов говори в Подгорица, където отборът на Валентин Илиев елиминира Будучност и се класира за третия квалификационен кръг на Лига на конференциите.

"Принципно условията тук не са за мачове от евротурнирите, но вече това е в миналото. Спечелихме с много борба и себераздаване на терена. Имахме трудности с този терен, особено докато свикнем. Гол от нищото ни вкараха. Изиграхме мъжки мач и заслужено продължаваме с оглед представянето в двата мача.

На този етап това са момчетата, надяваме се, че ще израстват и ще бъдем все по-сплотени. Ще видим на терена кой е по-добър - ние или Пафос. Още утре ще поискаме да ни отложи мача в понеделник, в петък се прибираме късно.

Предстои ни мач с Пафос, в понеделник има жребий за плейоф, мислим крачка по крачка. На плейофа може и Челси да ни се падне, нека видим какво ще се падне в понеделник, дано стигнем плейофа. Сега момчетата трябва да се подготвят физически и психически. Нека ни се падне Челси, защо не. Нека е най-силният възможен", заяви шефът на "червените", цитиран от Гонг.

40