Божидар Чорбаджийски: Първият гол е много важен, защото е началото на всичко


F.

Централният нападател на ЦСКА Георги Чорбаджийски бе избран за Играч №1 на втория кръг в анкетата на Пресклуб "България". Той вкара дебютния си гол при успеха с 3:1 над Хебър.

"Тази награда значи много за мен, означава, че се трудя, означава, че трудът ми е оценен. Не мисля, че съм направил кой знае какво, имам още много да работя", започна Чорбаджийски.

"През целия мач, не само с Хебър, а и във всички мачове работих за този гол. Първият гол е много важен, защото е началото на всичко. Ако имаше фенове, ако стадионът беше пълен, този гол щях да го усетя повече присърце“, продължи той.

"Томислав Стипич е страхотен треньор, работи добре с младите. Мога да съм му изключително благодарен“, разкри младият нападател.

"Целта пред мен е да се раздавам, да давам всичко за този отбор, това е целта на целия клуб и се надявам да станем шампиони“, категоричен бе Чорбаджийски.

"Очаквам срещу Спартак Варна да покажем същата, а и по-добра игра и да излезем да се поздравим с успех“, завърши Георги Чорбаджийски.

22