Томаш: Гледах няколко пъти мача на ЦСКА с Лудогорец


F.

Треньорът на Спартак Варна - Александър Томаш сподели впечатленията си от играта на ЦСКА и работата на наставника на "червените" Томислав Стипич преди предстоящата среща между двата отбора в събота.

"Гледах няколко пъти мача на ЦСКА с Лудогорец. През първото полувреме отборът игра много силно. Такава преса никой друг не може да направи срещу Лудогорец в България. Стипич е добър треньор. Убедих се в това. За да подходиш така срещу разградчани, не се иска само да имаш добри футболисти, а да притежаваш и големи топки. Направиха ми впечатление детайли в играта на ЦСКА, които рядко се виждат в България", заяви Томаш пред "Тема Спорт".

"Нормално е този интензитет, тази агресия, пресата и динамиката да приключат около 50-60 минута. Нито един отбор не може да издържи на подобно темпо цял мач.

Ние ще опитаме да затрудним ЦСКА, няма да се приберем в глуха защита, ще опитаме да си сверим часовниците. Нашият път тепърва започва и ще бъда доволен, ако успеем да пренесем това, което правим в тренировките и по време на мача в събота", завърши специалистът.

31