Стипич: Трябва да печелим мачове и в същия момент да развиваме младите таланти


F.

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич остана доволен от успеха срещу Хебър с 3:1. Наставникът сподели, че двубоят е бил труден и добави, че "армейците" трябва да печелят мачове.

"Не беше лесно. Много труден мач беше. Поздравления за моите играчи. Спечелихме първото си домакинство за сезона. Сега сме доволни от това, което направихме", започна Стипич.

"Аз съм треньорът и трябва да се грижа за техните умения, а не откъде идват. Ако идват от България, имат качеството, супер. Ще ги пусна да играят. Трябва да печелим мачове и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Трябва да се грижим за отбора. Само така ще имаме успех".

"Не бяхме на позиция. Те ни изненадаха. Но съм сигурен, че се защитаваме добре. За мен най-големият положителен знак е, че тези неща са видими. Има страхотна връзка между футболистите, треньорите. За мен това е най-важно", добави наставникът на "червените".

"Липсват ми много (феновете). Това е голям стадион. Ако нашите фенове бяха тук, щяха да пляскат, да крещят. Ще доразвият нашите добри действия и ние ще стигнем до следващото ниво. Отборът ни се строи, стадионът ни се строи. Трябва да вярваме в себе си. Чакаме феновете".

"Видях ги миналата седмица срещу Хебър. Много силен отбор. Имат ясна идея как да играят. Мисля, че имат добър треньор. Трябва да се подготвим здраво. Предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим", допълни Стипич.

21