Снайдер заинтересован от трансфер в Юнайтед


Н. Гавазов

27-годишният полузащитник на миланския Интер Уесли Снайдер за първи път открито заяви, че желае да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, давайки по такъв начин да се разбере, че все пак е имало „неофициални преговори" с шампиона на Англия. Както е известно, през цялото лято холандският национал се свързва с трансфер на „Олд Трафорд" и през уикенда ихграчът призна, че Интер може да реши да го продаде, ако получи „правилното" предложение.

Снайдер днес също бе много откровен и в интервюто си за холандската радио-мрежа NOS даде да се разбере, че е заинтересован от преминаване в Манчестър Юнайтед.

"Да, това би било много интересно, но все още няма официално предложение от страна на Манчестър Юнайтед. Имаше неофициални преговори, но контакти винаги има. Аз контактувам с всички", призна Снайдер.

„Ситуацията е такава, че аз съм играч на Интер и има вероятност да остана такъв и след 31 август. Но съществува вероятност и да си тръгна. Това зависи не само от мен, но и от клуба в който играя. Мисля, че Интер даде да се разбере ясно: ако постъпи добро предложение, те ще ме освободят. Зная, че не желаят да ме загубят, но има голяма вероятност да ме пуснат.

Изключително интересно отговори Снайдер на последния въпрос от интервюто, а именно, дали ще остане в Англия, ако в състава на националния отбор на Холандия вземе участие в мача срещу „Трите лъва", който днес бе отменен.

„Не знам", отвърна многозначително Снайдер.

 

117