Спас Делев и Бандата: Няма да имаме конкуренция в България


В. Мухарски

Футболистите на ЦСКА Спас Делев и Иван Бандаловски заявиха при пристигането от лагера на отбора, че те и съотборниците им ще се постараят да нямат конкуренция в първенството на България.

"Надявам се да победим в събота и да започнем добре през новия сезон. Няма да имаме проблеми в първенството. Не направихме добри игри в контролите, но в официалните мачове ще бъде различно. Маркиньос е добър играч и аз му желая успехи в новия му клуб. Имаме добри футболисти, които могат да го заместят", заяви Спас Делев

"Само треньорът може да каже дали отборът е готов за мача за Суперкупата на страната. Аз лично съм играл само един мач от контролите и не мога да преценя дали ще мога да играя срещу Литекс. Не чета какво се пише във вестниците, а си гледам ЦСКА. На този етап няма нищо конкретно, като оферта към мен. Мисля само за ЦСКА, надявам се да играя срещу Литекс", бе мнението на Иван Бандаловски.

"Искаме да станем шампиони, да вземем Купата на страната и да пробием в Европа. Трябва да изпълним тези три цели. Съотборниците ми са едни от най-добрите играчи, с които съм играл изобщо. Ще се постараем да нямаме конкуренция в първенството на България", заяви Бандата.

128