Старокин официално в Левски, надява се феновете да го подкрепят


В. Мухарски

Юношата на ЦСКА Орлин Старокин официално подписа договор за 3 години с Левски. Това стана тази сутрин на специална пресконференция, на която присъстваше и старши-треньорът на "сините" Георги Иванов-Гонзо. Старокин идва в Левски от отбора на Черноморец, като освен трансферна сума, столичани ще дадат на "акулите" младите Александър Киров и Борислав Балджийски.

"Чувствам се перфектно. Радвам се, че най-накрая свърши тази сага около мен. Изписаха се доста неща, но въпреки това подписах договор с Левски. Доста се притеснявах, че няма яснота около мен, а г-н Иванов ме уверяваше, че всичко ще е точно, но най-накрая всичко се реши и ще играя за "сините". Избрах Левски, защото това бе най-добрата оферта към мен. Обстановката в отбора е перфектна, аз лично почвам да се сработвам с момчетата. Надявам се феновете на Левски да ме подкрепят в първите ми мачове за отбора", заяви Старокин.

"Надявам се да направим една пълноценна подготовка в Австрия и да се приберем всички живи и здрави. Левски е голям отбор и е нормално да има конкуренция, аз ще се боря за титулярното място. Аз съм млад футболист и искам да се реализирам. Доста съм амбициозен и ще се раздавам на всяка една тренировка. Искам да станем шампиони и да играем в Лига Европа. Оставам с добри чувства към Черноморец. Изкарах 7 години в град Бургас. Благодарен съм на хората там", завърши новото попълнение на Левски.

132