Шеф на ЦСКА-София с дребнаво заяждане с шампиона Лудогорец


Н. Гавазов

Днес ЦСКА - София представи проект за предстоящото строителство на нов стадион “Българска армия". На пресконференцията присъства и изпълнителният директор на тима Филип Филипов. Той говори и за предстоящото в неделя домакинство срещу Лудогорец, като не пропусна дребнаво да се заяде с разградчани по отношение на феновете.

“Очаквам секторите "А", "В" и "Г" да бъдат пълни до краен предел. Очаквам препълнен стадион и 4-5 човека в сектора за гости", опита се да жегне Филипов следващия опонент на "червените".

В момента ЦСКА - София води с 2 точки на Лудогорец на върха в класирането. До плейофите остават 3 кръга.

Напомняме, че Лудогорец е действащ 11-кратен шампион на България, като тези титли са придобити през последните 11 години. Също така за това време "орлите" спечелиха два пъти Купата на България, шест пъти Суперкупата на страната, стигнаха до осминафиналите в Лига Европа и заеха трето място в груповата фаза на Шампионска лига. Общо разградчани изиграха 46 мача в Шампионска лига и 53 срещи в Лига Европа.

През същия период ЦСКА фалира, а през 2016 година се обедини с Литекс и  Чавдар в ЦСКА-София. Новият клуб е скромен по отношение на трофеите, след като само един път спечели Купата на България. Също така "армейците" имат 6 мача в Лига Европа и 6 в Лигата на Конференциите.

642