Левски няма да има проблеми срещу Септември на "Герена"


F.

Септември София - Левски
Стадион: "Виваком Арена - Георги Аспарухов", София
Дата: 02.03.2021г.
Час: 17:30 ч.
Съдия: Димо Димов


Септември София е символичен домакин на Левски, като двубоят от 1/4-финалата фаза на Купата на България ще се състои на "Герена", тъй като от БФС не позволиха на Септември да домакинства на своя стадион. Очакванията са, че Валери Божинов ще се завърне на стадиона на Левски, но този път с екипа на тима от Втора лига. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че е малко вероятно да се стигне до изненада - знак 2.

Нападателят на Левски Билал Бари и защитникът Хосе Кордоба получиха жълти картони при победата с 1:0 над ЦСКА 1948 в съботен мач от efbet лига и ще пропуснат следващия двубой на “сините".

Левски голям фаворит срещу този съперник и липсата на двамата вероятно ще се усети по-малко, отколкото в следващия шампионатен кръг, когато е дербито с ЦСКА, но тогава те двамата ще са на линия.

"Не се плаша от това, че някой няма да играе. Нашите млади играчи на по 16,17, 18 години също могат да играят в такива мачове, няма страшно. Левски трябва всеки мач да играе за победа с най-добрия състав и по най-добрия начин. Имам сериозни притеснения, че набираме страшна скорост. Левски има още път да извърви, за да бъде този стабилен и уверен Левски, който трябва да бъде", обяви треньорът на Левски Станимир Стоилов.

Собственикът на втородивизионния Септември София Румен Чандъров направи няколко жеста към Левски. Първият бе двубоят да се играе на "Герена", въпреки че Септември са домакини. Вторият жест бе, че босът прие и предложението на Левски да получат част от приходите от продажба на билети.

В крайна сметка Румен Чандъров и Левски са се споразумели, колкото и да са продадените билети, след приспадане на разходите, останалата сумата да се раздели между двата клуба.

"Искам да благодаря на президента на Септември г-н Румен Чандъров, че отново ще имам причината да играя срещу любимия ми Левски, на любимия ми "Георги Аспарухов", пред любимите ми фенове и любимата ми публика. Левски е вечен. Нямам търпение да ви видя, левскари. Завинаги един от вас. Левски е вечен", написа новото попълнение на Септември и бивш играч на Левски - Валери Божинов.

 

ПРОГНОЗА: СЕПТЕМВРИ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
614