Ограничено количество билети за феновете на Левски за мача с ЦСКА


F.

Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за дербито срещу ЦСКА, което е тази неделя. Прави впечатление обаче, че от ценните хартийки има само за Сектор Б. Сектор А ще бъде за хора с абонаментни карти.

От ЦСКА отделно ще продават билети за мача. Пропуските за феновете на "армейците" ще бъдат пуснати в продажба от утре, като червените привърженици ще могат да закупят своите билети само и единствено от касата на стадион  "Българска армия“ (намираща се до фен магазина).  В събота тя ще работи от 10:00 до 19:00 часа, а в деня на мача работното й време започва от 10 часа до изчерпване на количествата и началото на срещата.

Феновете на ЦСКА ще могат да подкрепят любимците си от секторите "В“ и "Г“ на Националния стадион. Отворени за мача ще бъдат входовете 13, 14 и 15 за сектор "В“ и 19, 20 и 21 за "Г“.

Двубоят е с начален час 17:00 в неделя (25 април) и с него завършва редовния сезон в Първа професионална футболна лига.

Цените на билетите са както следва:

- Сектор Б - 10 лева

- Сектор В - 15 лева

- Сектор Г - 10 лева

Ето какво написаха от Левски:

Левскари,

със заповед на министъра на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, от утре, 24 април, се разрешава завръщането на привържениците по стадионите при капацитет от 30% на съоръженията, но не повече от 1000 души на сектор.

В тази връзка, за мача  от XXVI кръг на Първа лига срещу "ЦСКА-София“, "ПФК Левски“ пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор "Б“. В Сектор "А“ на стадион "Васил Левски“ ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор "А“ и за Сектор "В“ на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Сезонните билети за Сектор "Б“ също ще важат за мача на Национален стадион "Васил Левски“.

Цената на талоните за Сектор "Б“ е 10 лв. 

От днес талоните са в продажба онлайн ТУК, а от утре пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК "Левски“ в Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион "Васил Левски“ на улица "Гурко“ от 12:00 до 17:00 часа.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на Национален стадион "Васил Левски“. 

132