ЦСКА едва ли ще допусне издънка и срещу Монтана


F.

ЦСКА - Монтана
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 18:15 ч.
Съдия: Димо Димов


ЦСКА приема ФК Монтана на "Армията" в среща от 25-ия кръг на родния шампионат. Само преди броени дни "армейците" допуснаха малко очаквана загуба - 1:2 като гости на Царско село. Сега обаче за изненада трудно може да се говори, като всеки знак, различен от 1-ца ще се счита за сензация. Особено като се има предвид, че Монтана дели последното място с Ботев Враца. Това е и прогнозата на FTV и на Futbolbet - 1.

Двама наказани футболисти има в лагера на ЦСКА. Треньорският щаб няма да може да разчита на Георги Йомов и Петър Занев. Последният и без това не се представя добре в последно време - вероятно нямаше да е титуляр, дори да беше без наказание. Все още е с наказание е и самият Любослав Пенев. Така той няма да може да води отбора си във втори пореден двубой.

Все пак треньорът на тима има и добри новини. Доста играчи се завръщат в игра, след като изтърпяха наказанието си. Това са Иван Турицов, Юрген Матей, Тиаго и Брадли Мазику. Тиаго обаче е с травма и ще бъде аут за двубоя. Футболистът на “червените" получи травма по време на втория полуфинален сблъсък с Лудогорец, спечелен от неговия тим с 2:1. Той бе принудително заменен още преди почивката. Очаква се халфът да прекара в Белград няколко дни - при известната лечителка Марияна. В лагера на столичния тим се надяват да го вдигнат за дербито с Левски. Неговото място със сигурност ще заеме Федерико Варела. Последният игра добре срещу Лудогорец, но след това не впечатли много срещу Царско село.

Наставникът на Монтана Атанас Атанасов-Орела има един проблем преди двубоя с ЦСКА. Той няма да може да разчита на наказания Тони Тасев. Вероятно неговото място ще заеме някой измежду Владимир Айтов или Сергей Георгиев. Други промени в стартовите 11 не се очакват. Като цяло в Монтана чакат с нетърпение плейофите. За това призна и самият треньор на тима.

"Мястото на Монтана ще се реши в предстоящите плейофи. Надявам се, че ще бъдем събрани по-равностойни отбори", заяви Атанас Атанасов.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ФК МОНТАНА 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
568