Тодоров: Най-после да се усмихнем


F.

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров бе видимо доволен от първата победа през новия сезон за неговите възпитаници. "Сините", които днес играха с жълти екипи разгромиха с 4:0 като гост новака Монтана. Специалистът разкри, че по време на паузата за националните отбори е много вероятно отборът да се подсили с нови играчи, някои от които тренират понастоящем с първия тим.

"Момчетата се влагат много в тренировките. Не само тази седмица. Беше нужна тази победа, за да се възнагради трудът им. Надявам се самочувствието им да нарасне в следващите мачове. Дойде в точното време победата, защото сега има прекъсване, в което да се организираме чрез нови футболисти. Изключително съм доволен от представянето с изключение на първите минути. Особено през второто полувреме диктувахме нещата на терена. Тази победа е за момчетата и за моя екип, защото те помагат много в тренировките и искам да ги поздравя с победата и най-после да се усмихнем", заяви той в ефира на Диема.

Относно промените в състава по време на паузата за националните отбори:

"Напускащите бяха 15. Нядявам се да няма повече. Следващата събота ще играем една контрола. Тогава ще има яснота кой остава, но за напускащи няма да има", допълни още наставникът.

102