Хубчев: Каквото и да говорят хората - това е Вечното дерби! Страхотна атмосфера!


F.

"Изиграхме едно добро първо полувреме и не добро второ. Аз така го видях. Ако знам защо - няма да го допускам. Нямам отговор. Да си смучем от пръстите ли? Контузии и други клиширани неща. Имаше желание, за качество няма да говорим. Заслугата е на самите футболисти и хората, които са около отбора. Може би ще питате много футболисти, но никой няма да е честно и достойно, ако някой се оплаче от атмосферата в отбора. По никакъв начин събитият около клуба са спъвали тренировките и подготовката. Попитайте футболистите. Направете го. Но не вярвам някой да се оправдае с подобно нещо", заяви треньорът на Левски Петър Хубчев след равенството във Вечното дерби с ЦСКА.

"Каквото и да се говори - това е дербито, това е дразнението. Такава атмосфера. Рядко може да се види такава атмосфера. Шапки долу за хората по трибуните и начинът, по който се държаха. Райнов? Знам, че е със счупен нос. Познавам го добре и мисля, че ще е готов за следващия мач", добави още наставникът на "сините".

"Няма финансово нарушение. До този момент никой няма право да се оправдава. Рано е да коментираме. Контузиите? Аз се сещам само за един, който влизаше в плановете ни, но не игра - Найджъл Робърт. Другите имаха леки оплаквания. Как ще се развият нещата? Няма човек, който да знае. Ако вие знаете такъв - покажете ми го. Малко са отборите в България, които няма как да не съществуват. Това е благодарение на фенската маса. Специално тези два отбора в България са такива", завърши Хубчев.

106