Крушчич: Бях забранил на играчите да мислят за Лудогорец


F.

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата поредна победа за него начело на "червените". Същевременно столичният тим продължава да не допуска попадение в срещите си при сръбския специалист.

"Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не трябва да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е много трудно. Наистина бе труден двубой да покажем това, което можем, но съм изключително доволен от резултата", започна Крушчич в ефира на Диема.

"Трудно ни беше, защото нямахме много познания около треньора им и идеите му сега. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един детайл и се справихме. Нормално е да създавме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта", продължи сърбинът.

"Казах, че за нас всеки мач е труден и важен. Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Враца ще се насочим към този мач, но искам да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не трябва да се отпускаме и да бъдем концентрирани, защото имаме четири мача и моралът ни да е на 100%", завърши Милош Крушчич.

158