Шоу в Общинския съвет! Атанас Узунов нахлу като смърф (видео)


F.

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов направи голямо шоу на днешната сесия на Общинския съвет, информира Plovdiv24. Бившият международен съдия нахлу в залата, преоблечен като смърф. Малко след това той подари жълта купа за салата на своя колега от БСП Иван Петков - Бебето, който е привърженик на Ботев Пловдив.

Поводът естествено бе спечелването на историческата първа за Локомотив Купа на България след снощния успех над Ботев с 1:0.

Ето какво заяви Узунов от трибуната на ОбС:

Малко съм развълнуван, а и не съм спал. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора.

Малко след мача имахме телефонно обаждане от премиера, който благодари за шоуто, което представиха двете агитки и поздрави Локомотив Пловдив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени.

Снимка: Plovdiv 24

499