Сашо Тонев: Гледахте мача с Левски - има ли смисъл да коментирам? Срамота!


F.

"Може и по-добре да се чувствам. Но на този етап съм много добре. Всички видяхте този мач. Има ли смисъл да го коментираме. Срамота, ама... няма значение... Прекалено много внимание се обръща на съдийството и за това се правят такива грешки. Неправилен червен картон и останахме с човек по-малко. Евала на всички момчета и сега се готвим за следващия мач", заяви новото попълнение на Ботев Пловдив Александър Тонев след равенството с Левски на "Герена".

"В Ботев е добре. Първи мач ми е след осем месеца. Имах дълга контузия, операция, но имам време да наваксам и да покажа каквото мога. Мисля, че ще се представим добре и за първенство, и за Купата. В следващия мач играем пред наша публика и ще излезем с положителен резултат. На този - моя етап и контузията през която минах - мисля, че Ботев е добро решение. Не съжалявам за нищо", каза още юношата на ЦСКА.

"Доста време мислех за завръщането ми в България. От 10 години съм в чужбина, но футболът е наркотик и човек не може да спре. Има и такива моменти. Да, в този мач спазих една традиция - още нямам загуба на "Герена". Това е добре", добави Тонев.

512