Неделев: Ще разговарям с ръководството, ако има оферта от български или чуждестранен тим


F.

"Беше доста труден мач. Както аз, така и целият отбор успяхме да спечелим срещу отбора на Локомотив. Не знам дали сте забелязали, но аз винаги пробвам подобни удари от центъра. До сега не ми се получаваше. Сега беше точният момент и се радвам, че успях да отбележа точно в дербито на Пловдив. Последните ни два мача бяха доста добри. Това ни бе най-добрата форма. Надявам се да я задържим. Ако може да си спечелим и следващите два мача и да преследваме нашите цели", заяви Тодор Неделев след успеха на Ботев над Локомотив в дербито на Пловдив.

Националът коментира и слуховете за негов трансфер в друг български клуб. Както е известно интерес към него има от страна на ЦСКА. Самият Неделев обаче не изключва да играе отново и в чужбина.

"Чакам оферта. Да съм жив и здрав. Ако дойде добро предложение, ще седнем с ръководителите и ще изберем кое е най-добре за мен и за клуба. Имаше лятото оферта от друг български отбор. В момента никой не ми е звънял. Аз съм футболист на Ботев. Ако при зимния прозорец има оферта от България или от чужбина, ще седнем с ръководството и ще я обсъдим. Не искам да отговарям на въпрос, дали искам да играя за друг бг тим", добави Неделев.

422