Левски няма да има проблеми с Атлетик Куклен


F.

Атлетик Куклен – Левски
Стадион: "Локомотив“, Пловдив
Дата: 25.09.2018 г.
Час: 16:00
Съдия: Стефан Павлов


Атлетик Куклен приема Левски на стадион "Локомотив" в град Пловдив в среща от 1/16-финалите от турнира за Купата на страната. Символичните домакини не получиха разрешение да домакинстват на своя стадион, който, за тяхна жалост, не отговаря на изискванията на БФС. Левски е абсолютен фаворити и знак, различен от 2-ка, ще се счита за изненада.

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не смята да прави сериозни промени в състава за мача от 1/16-финалите за Купата на България срещу Атлетик Куклен. Двубоят е във вторник от 16:00 часа на стадион "Локомотив" в пловдивския парк "Лаута". От една страна специалистът иска да запази някои от основните играчи за дербито срещу ЦСКА, което е в края на седмицата. От друга страна Стоянович не желае неговият тим да бъде въвлечен в някакви сензации.

Реално треньорът смята да направи две или най-много три рокади. Спряган за титуляр е естонецът Богдан Вашчук. Нуно Рейш също може да започне от първата минута. Португалецът бе в групата за мача с Витоша (Бистрица), но не се появи в игра. Дебют чакат още френският защитник Луи Нганиони и бразилският нападател Луан Виана. Като цяло обаче отборът от Куклен няма да бъде подценен и на терена ще излязат голяма част от титулярите на "сините". Сред тях обаче може да не е голямата звезда на тима Габриел Обертан. Бившият играч на Манчестър Юнайтед вероятно ще се появи на терена, само при негативен развой на двубоя.

Не е изключено един от последните си шансове за изява да получи Серджиу Буш. Румънецът разочарова в последно време, като ръководството и феновете на тима не са никак доволни от него. Говори се дори, че шефовете на тима ще направят всичко възможно да трансферират Буш по време на зимния трансферен прозорец. Самият Славиша Стоянович отрече подобни неща и заяви, че на този етап ще разчита на нападателя.

Настроението в лагера на Атлетик Куклен е повече от добро. Играчите са аматьори, като всички се събират да тренират, след като приключат работния си ден. Въпреки това, всички са готови да направят един подвиг, за който да се говори дълго време. Самият наставник на тима заяви, че за жалост някои от играчите, които заслужавали да играят срещу Левски, са с контузии, но въпреки това групата на отбора не е малка и ще се намерят достойни заместници.

 

ПРОГНОЗА: АТЛЕТИК КУКЛЕН - ЛЕВСКИ 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
476