Гонзо излъга най-безцеремонно пред цяла България


Н. Гавазов

Георги Иванов - Гонзо, след края на срещата между Левски и ЦСКА не прояви нужното достойнство и излъга най-безцеремонно в ефира на Канал 3, заявявайки, че не е насочвал среден пръст срещу агитката на ЦСКА. Камерите на Про БГ обаче показаха ясно как мениджъра на Левски размахва неприличния жест срещу феновете на „армейците". Това най-вероятно ще доведе до наказание на пловдивчанина, ако разбира се Дисциплинарната комисия на БФС обърне внимание на снимковия материал, а не на думите на Гонзо.

"Не, няма такова нещо. Не си спомням да съм показвал среден пръст", заяви Георги Иванов на въпрос на репортерката на Канал 3.

В същото време старши треньорът на „сините" Ясен Петров предизвика смеха на журналистите в залата за пресконференция, след като на зададения му въпрос защо отборът е отстъпил инициативата и се е прибрал в своята половина, младият специалист отвърна, че причината е насрещният вятър.

„През второто полувреме при нас се почувства умората от срещата с Калмар и поради това се отдръпнахме назад. Но има и друго - вятърът както видяхте духаше срещу нас и това затрудняваше изнасянето на топката. Особено пък както ЦСКА заиграха с дълги подавания, беше още по-трудно да направим нещо заради насрещния вятър", заяви Ясен Петров.

 

145