Лудогорец разкриха всички участници в купона за титлата


Л. Михайлов

Ръководството на Лудогорец обяви всички имена, които ще уважат партито на тима по случай седмата поредна титла. Преди дни бяха обявени имената на рапъра 100 кила и Маги Джанаварова, но сега бяха разкрити още изненади. Ето какво обявиха от клуба:

Едно от най-талантливите деца, участвали в музикални реалити формати – 12-годишната Жаклин Таракчи, ще пее за феновете на Лудогорец преди съботния мач с Левски. След неговия край футболисти и треньори ще получат златните медали и купата за седмата поредна титла. Родената в Разград певица, която стана всенародна любимка с представянето си в шоуто "България търси талант“, ще подгрее публиката преди първия съдийски сигнал. Редом с нея публиката ще забавляват още таланти от Разград с невероятни музикални заложби - Васил Петров, Андреа Начева, Пламена Петрова и Мартин Пенев.

Шоуто преди срещата ще продължи с представление на танцова школа "Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград. Ученици от основно училище "Васил Левски“ пък ще правят флашмоб на тема "Бъди щастлив".

След мача феновете ще станат свидетели на церемонията по награждаването на шампионите. Вечерта ще завърши с концерт на рапъра 100 Кила и Маги Джанаварова и грандиозна заря в чест на титлата.

От Лудогорец напомнят, че билети за двубоя с Левски се продават на клубната база в Разград. В събота ще работи и касата на улица “Васил Левски“.

487