Белчев: ЦСКА е готов на 90% за подновяването на шампионата


В. Мухарски

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели мнението си за последната контрола по време на подготовката, в която "армейците" се наложиха над Царско село с 2:1. Според него има какво още да се желае от представянето на тима. Специалистът коментира, че ЦСКА е готов за старта на пролетния полусезон на 90% и се надява след седмица срещу Верея отборът да покаже добра игра.

"Имам какво още да се желае. Имаше подценяване на контролната среща. Подходихме лежерно, нямаше я тази идея да играем бързо с топката, да пресираме противника. Но... нормално. Мисля, че сме готови на 90% и ще го покажем след седмица срещу Верея. Не, не сме крили нищо от скаутите на Верея. Всички отбори в България се познаваме и всичко си зависи от нас", сподели треньорът на ЦСКА.

"Очакванията към новите попълнения са още по-големи. Надяваме се съвсем скоро да ги видим в една по-добра светлина. Десподов и Манолев имат леки оплаквания и не исках да рискувам с тях в контролата. Пинто е добре, в сряда започва леки тренировки. Надявам се в мачовете вратарят да не допуска такива елементарни грешки. Пак казвам - концентрацията в тази контрола не беше на нужното ниво", заяви Белчев.

130