Бодуров: У нас има толкова слаби отбори, че не може да провериш на какво ниво си


В. Мухарски

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров направи своята равносметка за лагера на тима в Испания пред официалния сайт на "армейците".  Според него тимът е свършил добра работа, надградил е над нивото си и през целия полусезон всички ще се стараят надграждането да продължава и да постигнат заветната цел.

"Надградихме по време на лагера в Испания. Ще се постараем през сезона да изпълним заветната цел. Полезни проверки срещу силни отбори. Важното е, че показахме добри игри, а и резултатите не са лоши за нас. Лоши са за съперниците, които са грандове. Това е добре за самочувствието ни. На терена без самочувствие не става. Виждаме на какво ниво сме ние срещу силните, а в България... да не обиждам някои по-слаби отбори, срещу които не може да видиш на какво ниво си", категоричен бе защитникът.

"Младите? Гледам да им помагам. Стараят се. Знам, че е трудно в началото. Бил съм на тяхно място, но те имат голямо бъдеще. Виждам, че и новите са добри футболисти, които ще помогнат на отбора. Очаквам да продължим първенството така, както го завършихме. Борим се с Лудогорец за титлата и няма как да стане, ако сме на приливи и отливи. За да сме шампиони трябва да държим високо ниво - не добро, а високо. Срещу Левски се хвърляме на 100% - искам за това нещо хората да бъдат спокойни", заяви Бодуров.

159