Сульо и Пульо отказват на Левски


Н. Гавазов

Синята селекция пропада, само Щърков кацна на "Герена", пише тази сутрин "7 дни спорт". Миналия месец някой си Емил Аргиров по прякор Животното отказа да играе в Левски. Този е десен бек. Пост, на който Пената казваше, че може да сложиш всеки стол от мебелния магазин. Да се пречка нещо там.

Ако се съди по това как върви лятната селекция в Левски, Гонзо май ще трябва да отскочи днес-утре до мебелния магазин за нови играчи. Защото за сините днес е проблем дори да си намерят десен бек. Половин отбор юнаци вече отказаха да играят на Герена. Едни подписаха на друго място. Други пък се ослушват за нещо по-добро.

Доскоро мераклиите за Левски с лопата да ги ринеш. Ама сега няма. Само един Щърков кацна на Герена, а вчера спазариха и Иво Иванов от закъсалия Берое. Доста скромно, като се има предвид, че Тодор Батков обеща гръмки трансферни бомби. Взривове от Левски обаче не се чуват.

Освен Животното още шест-седем футболисти отказаха на Левски. Мартин Камбуров, Гара Дембеле, Иван Бандаловски, Атанас Борносузов, Йордан Тодоров и Даниел Младенов или твърдо отказаха, или все още се кумят.

Ако върви така, Левски ще трябва или да я кара със стария отбор, или да търси някакви други играчи. И да прави състава си в движение. А до първия мач в Лига Европа има малко повече от месец.

 

191