Лампард очаква, че Челси ще се бори за титлата


Н. Гавазов

Легендата на Челси Франк Лампард очаква, че през този сезон "сините" под ръководството на Антонио Конте ще се върнат в борбата за титлата във Висшата лига. Както е известно, лондончани провалиха миналогодишната си кампания, финиширайки на десета позиция. Лампард очаква, че Челси ще си върне привичното място в челото на таблицата.

"Бих искал да мисля, че през този сезон борбата за титлата ще е между Челси и Манчестър Сити. След толкова дълго време, проведено в Челси, привързаността задължава да искам титла от тях и аз наистина мисля, че те ще се върнат в борбата за титлата. Разговарях с Пирло и той много добре се изказа за Конте. Тренировките му са много упорити, той отделя огромно внимание на физическата подготовка и на организацията на терена", заяви Лампард.

"Заобичах неговата страст, гледайки го на Европейското, заобичах поведението му край тъчлинията. Хареса ми как сплоти отбора и как и даде боен дух. Това ще помогне на Челси и нямам търпение да го видя. Играчите трябва да проникнат в неговите идеи и да проявят уважение към тях. И тогава ще има прогрес спрямо миналата година", каза още легендата.

 

140