Насри не се страхува от конкуренция със Стърлинг


Н. Гавазов

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри заяви, че не се бои от конкуренция с новото попълнение Рахим Стърлинг. След неуспешния миналогодишен сезон мениджърът Мануел Пелегрини се реши на сериозни промени в отбора, които могат по непосредствен начин да се отразят на игровата практика на 28-годишния Насри.

Самир обаче не възнамерява да вдига белия флаг и е готов за конкуренция със Стърлинг и другите потенциални нови попълнения в Сити.

"Никога не съм се страхувал от конкуренция, всички знаят, че играчите трябва да прибави в сравнение с предишния сезон. Става дума за всички, не само за мен. За отбора не е добре, ако някой има гарантирано титулярно място. Трябва да се бориш да попаднеш в стартовия състав. В противен случай снижаваш изискванията към себе си. Ако искаме да постигнем успех във Висшата лига и Шампионска лига, ние трябва да купуваме играчи. Единственият способ да подобрим тима е да купуваме футболисти като Рахим Стърлинг и Фабиан Делф. Те ще бъдат чудесни допълнения към нашия отбор", заяви Насри.

 

80