Фабрегас може да пропусне още два мача


Н. Гавазов

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас рискува да пропусне още два мача за своя отбор - както и Диего Коща, който изтърпява наказание. През миналата седмица в срещата-реванш от Купата на Лигата Фабрегас получи травма на задната повърхност на бедрото, заради което бе принуден да наблюдава от трибуните сблъсъка с Манчестър Сити в събота.

Според източника на информацията, бившият капитан на Арсенал до този момент не е напълно възстановен и продължава да тренира отделно от отбора, в компанията на физиотерапевт.

Напълно е възможно Жозе Моуриньо да не рискува здравето на Фабрегас в следващите две срещи от Висшата лига - срещу Астън Вила и срещу Евертън, но в такъв случай формата на Сеск може да се окаже недостатъчна, за да играе с ПСЖ в Шампионска лига на 17 февруари.

Следващите два кръга от Висшата лига ще пропусне и Диего Коща. За разлика от своя съотборник в националния тим на Испания, нападателят продължава да изтърпява наказанието си от три мача, което получи за груба игра срещу полузащитника на Ливърпул Емре Джан в полуфинала за Купата на Лигата.

Отсъствието на Фабрегас и Коща може да помогне на завърналия се от лазарета Рамирес и на новото попълнение на тима Хуан Куадрадо, които да получат място в стартовия състав за близкия мач.

 

109