Юнайтед не може да се освободи от Фелайни


Н. Гавазов

Манчестър Юнайтед няма да може да се освободи от Маруан Фелайни през този трансферен прозорец. Както е известно, новият наставник на "червените дяволи" даде ясно да се разбере, че белгийският национал, който бе закупен от Евертън през миналото лято, не влиза в плановете му. Това доведе до стартиране на преговори с Наполи, като италианският клуб бе готов да вземе под наем играча, а в края на сезона и да го закупи.

Вчера обаче в британската преса се появиха снимки на Маруна, който напуска болницата в Манчестър на патерици и със специална обувка на левия крак. Играчът бе облечен с анорак, който прикрива главата му, но на снимките добре се вижда, че става дума за играча на Фелайни.

Днес в британската преса темата има своето продължение. Според съобщенията, в Наполи са обезпокоени от степента на травмата на Фелайни и "партенопеите" са прекратили преговорите за 26-годишния белгиец. Не е ясно, дали става дума за окончателно оттегляне на италианците или неаполитанците искат да си изяснят каква точно е ситуацията около играча. Според специалисти обаче, вероятността Фелайни да напусне Манчестър Юнайтед изглежда нищожна.

 

78