Тотнъм ще търси задължителна победа над Уест Бромич


П. Пенков

Тотнъм - Уест Бромич
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 26.12.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Антъни Тейлър


Под ръководството на новият мениджър Тим Шеруууд - Тотнъм ще опита да вземе три точки в четвъртък, когато приема Уест Бромич Албиън на "Уайт Харт Лейн". Шерууд вече показаха качествата си, надигравйки Уест Хем в Купата на Лигата, а през по-късно и при победата над Саутхемптън с 3:2, което накара собствениците на клуба да обяват Том Шерууд за постоянен треньор на клуба. Изминаха близо 5 години откакто Уест Бромич за последни победи Тотнъм , като "дроздовете" не са печелили на "Уайт Харт Лейн" от 1984г. насам. Новият мениджър реши да поднови кариерата на Адебайор в Тотнъм, като заложи на него срещу Саутхемптън и Уест Хем, като нападателят се отблагодари с цели 3 попадения.

Уест Бромич пък заема 16-та позиция в подреждането с актив от 16 точки, като само 3 делят отбора от опасната зона. Последната победа на съставът на Кейт Даунинг беше в началото на месец ноември срещу Кристъл Палас с 2:0. От тогава насам Уест Бромич регистрира 3 равенства и 4 загуби, но пък Даунинг заяви, че отбора може да се върне към "светлите си дни": "Имаме играчи, които ще бъдат напълно възсатановени до Коледа, така че ще бъдат достатъчно мотивирани да покажат качестава си. Очакваме труден двубой, но се надяваме, че ще успеем да ги надиграем и да намерим слабостите им."

За Тотнъм Паулиньо ще изтърпи последния мач от наказанието си, докато Сандро, Дембеле и Лънън са под въпрос за срещата. Таунсенд, Кабул, Вертонген и Кейн пък със сигурност са отсъстващи.

За Уест Бромич Албиън единственият, който ще бъде под въпрос е Виктор Аничебе, който лекува болки в слабините. Данунг пък се очаква да се намира в добра физическа кондиция и да намери място в титулярния състав.

Прогноза: Тотнъм - Уест Бромич 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

07 декември Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
12 декември Тотнъм - Анжи Махачкала 4:1 (Лига Европа)
15 декември Тотнъм - Ливърпул 0:5 (Висша лига)
18 декември Тотнъм - Уест Хем 1:2 (Купа на Лигата)
22 декември Саутхемптън - Тотнъм 2:3 (Висша лига)

Уест Бромич:

30 ноември Нюкасъл - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
04 декември Уест Бромич - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
07 декември Уест Бромич - Норич 0:2 (Висша лига)
14 декември Кардиф - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
21 декември Уест Бромич - Хъл Сити 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Уест Бромич

120 срещи
50 победи за Тотнъм
26 равенства
44 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 179:170 за Тотнъм

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
231