Суарес обеща да се старае за благото на Ливърпул


Н. Гавазов

Завърналият се след дисквалификация нападател Луис Суарес обеща да се старае с всички сили за благото на Ливърпул. Както е известно, уругвайският национал взе участие във вчерашния мач от Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед - за първи път от началото на сезона. И макар мърсисайдци да не успяха да избегнат поражението, Суарес е доволен от играта на своя отбор.

Луис, когото през миналото лято Арсенал безуспешно се опита да закупи, обещава и занапред да се старае за благото на Ливърпул.

"Резултатът не може да бъде наречен добър, защото загубихме, но остана доброто усещане, че много добре играхме, създавахме положения за гол и ги изпускахме", заяви Суарес.

"Знам, че това бе трудно време за мен и за отбора е много важно, че се завърнах, тъй като аз съм способен да му помогна. Аз не мога да помагам, ако не съм на терена", каза още уругваецът.

"Ще работим тази седмица и ще се готвим за следващия мач. Когато се намирам на терена, всеки път се старая с всички сили. Тук съм, за да помагам на отбора. Ще го правя с всички сили", съобщи още Суарес.

 

101