Роджърс не смята да отстъпва от първото място


Н. Гавазов

Мениджърът на Лвърпул Брендън Роджърс заяви, че неговият отбор няма намерение да отстъпва първото място в класирането на Висшата лига на когото и да е било. Завършвайки наравно 2:2 със Суонзи в понеделник вечер, "червените" се оказаха едноличен лидер в класирането с 10 спечелени точки от четири мача. Роджърс няма намерение да отстъпва.

"Ти, по-скоро предпочиташ да си на върха, отколкото долу! Колкото по-дълго се намираш там, толкова по-голяма е твоята агресия, воля и желание да останеш там. Зад нас само четири мача, но ние проведохме четири тежки двубоя и отстъпихме само един в 16 последни срещи, поради това се намираме на стабилно ниво и за мен това е най-важното", заяви Роджърс.

"Когато дойдох тук, в отбора нямаше стабилност в играта, а сега просто вземаме победа след победа. Ако не може да спечелим, вкарваме срещата в равенство, както бяха последните 25 минути на сблъсъка ни със Суонзи, когато се наложи да проявяваме твърдост. Но аз съм убеден, че ще ставаме все по-добри през хода на сезона. Радваме се, че се намираме тук (Б.ред. на върха) и това е повод да се сражаваме за нашата позиция", заяви Роджърс.

 

156