Фулъм ще си тръгне с точка от Гудисън Парк


П. Пенков

Евертън - Фулъм
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 27.04.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Джон Мос


Евертън и Фулъм се изправят един срещу друг на "Гудисън Парк" в среща от 35-я кръг от английската Висша лига. Карамелите са шести във временното подреждането, претежавайки актив от 56 точки, на 5 точки пред градския си съперник Ливърпул и на 5 точки зад петия в класирането - Тотнъм. Съставът на Дейвид Мойс можеше да има шанс да атакува заематаната от шпорите позиция, ако не беше поражението, което записаха мърсисайдци преди седмица при гостуването им на Съндърланд с 1:0. Карамелите имат добри показатели, когато играят на собствения си стадион. Те са запазили мрежата си чиста в последните си 3 мача у дома, като са спечелили общо 10 мача досега на "Гудисън Парк" през този сезон, като Арсенал и Челси имат същото постижение.

Домакините най-вероятно няма да могат да разчитат на услугите на Виктор Аничебе и Дарън Гибс, които старадат от травми, получени по време на сблъсъка с черните котки. Фил Ягиелка е аут с котнузия в глезена, така че Хейтинга ще задържи позицията си като централен бранител. Тони Хибърт може да се завърне отново в игра, след като дълго време лекува травма в прасеца.

Интересен факт за отбора на Фулъм е, че той никога не е печелил като гост на "Гудисън Парк", като е загубил 20 от общо 24 си мач като гост. В допълнение котиджърс нямат победа и в последните си четири гостувания от Висшата лига през този сезон. За момента съставът на Мартин Йол заема 11-та позиция в подреждането с 40 точки. Лондончани странително влошиха представянето си в последните четири кръга, в които регистирираха 3 загуби и 1 равенство.

Халфът на Фулъм Стийв Сидуел ще пропусне остатъка от сезона, след като получи директен червен картон миналия уикенд срещу Арсенал, като това беше първото му появяване в игра, след като преди това изтърпяваше наказание за три срещи. Дъф, Дежага и Диара са аут, поради травми, а Фримпонг ще замени Сидуел в средата на терена.



Прогноза: Евертън - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Евертън:

30 март Евертън - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
07 април Тотнъм - Евертън 2:2 (Висша лига)
13 април Евертън - КПР 2:0 (Висша лига)
16 април Арсенал - Евертън 0:0 (Висша лига)
20 април Съндърланд - Евертън 1:0 (Висша лига)

Фулъм:

01 април Фулъм - КПР 3:2 (Висша лига)
07 април Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)
13 април Астън Вила - Фулъм 1:1 (Висша лига)
17 април Фулъм - Челси 0:3 (Висша лига)
20 април Фулъм - Арсенал 0:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Евертън - Фулъм

48 срещи
26 победи за Евертън
8 равенства
14 победи за Фулъм
Голова Разлика: 81:47 за Евертън

Коефициенти от bet365:
Евертън - 1.50
Равен - 4.50
Фулъм - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Евертън - 1.50
Равен - 4.00
Фулъм - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
221