Манчестър Сити ще спечели като домакин на Уест Хем


П. Пенков

Манчестър Сити - Уест Хем
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 27.04.2013г.
Час: 14:45
Съдия: Хауърд Уеб

В първа среща от 35-я кръг от английската Висша лига Манчестър Сити приема Уест Хем на "Етихад" от 14:45 часа. Гражданите вече са извън борбата за трофея, след като преди седмица загубиха с 3:1 при гостуването си на Тотнъм, а пък червените дяволи спечелиха срещу Астън Вила, като по този начин тима на Сър Алекс Фъргюсън спечели трофея четири кръга преди края на кампанията. Приоритетната цел за Сити сега става триумфа в ФА Къп, където на финала ще се изправи срещу Уигън, както и запазване на сегашната втората позиция в подреждането. За последното чуковете са претърпяли загуба от Уест Хем през март 2008 година, когато Джак Колисън отбеляза единственото попадение на "Ъптън Парк" за победата на чуковете с 1:0.

Роберто Манчини ще може да разчита на почти всички свои играчи за предстоящата среща. Серхио Агуеро се очаква да започне като титуляр, след като остана само резерва срещу шпорите миналия уикенд. Джеймс Милнър пък се очаква да бъде включен в групата за мача, след като получи разтежение по време на сблъсъка на "Уайт Харт Лейн". Под въпрос е единствено Давид Силва, който не е влизал в игра след победата над Манчестър Юнайтед, поради травма в глезена.

Съперникът Уест Хем се намира в добра форма, като тима заема комфортната 10-та позиция в подреждането с актив от 42 точки, далеч от опасната зона. Отборът на Сам Алърдайс няма поражение от средата на месец март насам, когато загуби с 2:0 от Челси на "Стамфорд Бридж". След тази среща чуковете регистрираха равенство и три поредни равенства, а през миналия уикенд спечелиха с 2:0 домакинството си на Уигън Атлетик. От съставът, който излезе на "Етихад" през май 2011г., само 3 играчи все още защитават фланелката на Уест Хем сега. 

За гостите, Марк Ноубъл може да се появи в игра, след като преди седмица се завърна в игра, излекувайки контузия в рамото. Ако Ноубъл се завърне, то Рикардо Ваш Те най-вероятно ще бъде оставен резерва. Джеймс Томкинс е под въпрос, поради болки в прасеца, а Джордж МакКартни е аут, страдайки от наранени коленни връзки.

Прогноза: Манчестър Сити - Уест Хем 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

30 март Манчестър Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
08 април Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
14 април Челси - Манчестър Сити 1:2 (ФА Къп)
17 април Манчестър Сити - Уигън 1:0 (Висша лига)
21 април Тотнъм - Манчестър Сити 3:1 (Висша лига)

Уест Хем:

30 март Уест Хем - Уест Бромич 3:1 (Висша лига)
07 април Ливърпул - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
13 април Саутхемптън - Уест Хем 1:1 (Висша лига)
17 април Уест Хем - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
20 април Уест Хем - Уигън 2:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Уест Хем

85 срещи
38 победи за Манчестър Сити
15 равенства
32 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 130:128 за Манчестър Сити

Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.28
Равен - 6.00
Уест Хем - 12.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.26
Равен - 5.50
Уест Хем - 10.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
337