Мойс се готви за решаващата част от сезона


Н. Гавазов

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс смята, че следващите няколко мача ще бъдат определящи за целия сезон. През уикенда „карамелите" отстъпиха с 1:2 на Норич и усложниха задачата си по класиране в топ 4. Въпреки това, Евертън продължава борбата в Купата на Англия, където тази вечер ще излезе срещу Олдъм и ако победи, на четвъртфиналите в турнира ще се изправи против Уигън. Мойс смята, че неговият отбор е готов за следващата част от сезона.

„Винаги съм говорил, че трябва да се сражаваме през целия сезон и това може би изигра своята роля. Погледнете сами. Много ли са отборите, които към момента има за какво да се сражават? Ние има защо да се борим и се намираме в не толкова лоши позиции. Шести сме в таблицата за класиране на Висшата лига, готвим се за мача си в Купата Англия, който може да ни изпрати на четвъртфинал", заяви Мойс.

„Това ще е голям мач за всички. Но пред нас има и други двубои, а от предстоящият период ще зависи сезона. Ние трябва да бъдем готови за предизвикателството", каза още наставника на Евертън.

 

144