Страмачони: Търсим заместник на Снайдер


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Интер Андреа Страмачони призна, че клуба търси заместник на полузащитника Уесли Снайдер, който ще напусне отбора през зимния трансферен прозорец. Както е известно, холандецът отказа да намали заплатата си и изпадна в немилост пред ръководството на „нерадзурите". Според различни информации Уесли със сигурност ще напусне Милано, но към момента единственото по-сериозно предложение е от турския Галатасрай, който съгласува с Интер условията на трансфера на Снайдер.

На този етап единственото, което се знае е, че Уесли изчаква и други предложение, въпреки че според слуховете, турският гранд му е предложил заплата в размер на 6.5 милиона евро.

„Никога не съм криел колко високо ценя Уесли, той винаги е попадал в състава докато не се контузи. Но след това нещата в Интер се промениха, не толкова политиката на клуба, колкото стила на игра на тима. Работим по въпроса да му намерим заместник, но не е лесно да се намери силен игра. Отборите, в които играят такива майстори се стараят да не ги пускат. Ще се опитаме максимално благоприятно да решим тази ситуация до края на януари. Трябва да подходим към трансферните въпроси разумно", цитира Goal.com. думите на Страмачони.

 

132