Челси ще постигне първата си победа начело с Бенитес


П. Пенков

Уест Хем - Челси
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 01.12.2012г.
Час: 14:45
Съдия: Мартин Аткинсън


В първа среща от 14-я кръг от английската Висша лига, Уест Хем приема Челси на "Болейн Граунд" от 14:45 часа. Съставът на Сам Алърдайс е 10-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 19 точки. Чуковете не се представиха никак добре в последните два изминали кръга, в които тима не успя да спечели нито точка. Миналия уикенд Уест Хем загуби с 3:1 гостуването си на Тотнъм, а през средата на настоящата седмица чуковете претърпяха общо 5-та си загуба от старта на кампания, губейки минимално с 1:0 на "Олд Трафорд" от червените дяволи. Преди тези две загуби водения от Алърдайс тим постигна 2 равенства и една победа в три мача.

Джорд МакКартни не успя да премине успешно проведения му фитнес тест, така че той няма да може да се появи в игра срещу Челси, докато Бенаюн няма право да играе срещу сините. Алу Диара, Рикардо Ваз Те и Джак Колисън са аут, поради травми.

Съперникът Челси пък увеличи изоставането си от първете две места, като за момента остава на третата позиция на 6 точки от второто и на 7 точки от лидерското място. Сините вече нямат победа в шест поредни двубоя от Висшата лига, като последната такава беше през месец октомври, когато лондончани надиграха градския си съперник Тотнъм с 4:2 на "Уайт Харт Лейн". От тогава насам отбора регистрира 2 победи и 4 равенства. В последните си два мача Челси записа нулеви равенства, съответно при домакинствата си на Манчестър Сити и Фулъм. Междувременно съставът на Рафа Бенитес ще се надява на грешка на Ювентус, за да продължи евентуално участието си извън групите на Шампионска лига, след като за момента тима е 3-ти в група Е, на 2 точки зад втория Ювентус.

Бенитес изглежда отново ще направи промени в състава с цел да върне тима отново към победата. Мата би трябвало да се появи като титуляр с Торес, докато Моузес и Марин ще се надява на място в стартовата листа. Джон Тери, Франк Лампард и Даниел Стъридж лекуват контузии, а Давид Луиш е наказан.

Прогноза: Уест Хем - Челси 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

03 ноември Уест Хем - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
11 ноември Нюкасъл - Уест Хем 0:1 (Висша лига)
19 ноември Уест Хем - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
25 ноември Тотнъм - Уест Хем 3:1 (Висша лига)
28 ноември Манчестър Юнайтед - Уест Хем 1:0 (Висша лига)

Челси:

11 ноември Челси - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
17 ноември Уест Бромич - Челси 2:1 (Висша лига)
20 ноември Ювентус - Челси 3:0 (Шампионска лига)
25 ноември Челси - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
28 ноември Челси - Фулъм 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Уест Хем - Челси

83 срещи
32 победи за Уест Хем
17 равенства
34 победи за Челси
Голова Разлика: 137:132 за Челси

Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 4.00
Равен - 3.50
Челси - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Хем - 3.75
Равен - 3.35
Челси - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
192